уторак, 6. август 2013.

Brat za ponos: Harry Styles častio sestru Gemmu putovanjem u Las Vegas nakon diplomiranja

FFN OneDirection VEM MIAMI 061313 51129080 Brat za ponos: Harry Styles častio sestru Gemmu putovanjem u Las Vegas nakon diplomiranja
Kako prenosi britanski Daily Star, Harry Styles iznenadio je svoju sestru Gemmu plativši joj kompletan boravak u Las Vegasu, San Dijegu i Los Anđelesu. Pritom, ona ima ulaz na svaki koncert One Directiona!
“Harry je baš častio Gemmu zbog toga što je ona završila univerzitet u Šefildu. Tako je ponosan na nju a ona je naporno radila i zaslužuje da se lepo zabavi. Avionom je doletela u Las Vegas, a gde god da je stajala, boravila je u luksuznim apartmanima, uz pun pristup koncertima One Directiona i svemu što poželi. Takođe, dozvoljeno joj je i da troši neograničenu količinu novca na odeću i tehničke uređaje dok je u Americi”, objašnjava jedan insajder.
FFN OneDirection VEM MIAMI 061313 51129300 Brat za ponos: Harry Styles častio sestru Gemmu putovanjem u Las Vegas nakon diplomiranja
Harry kaže da je sve ovo uradio jer mu jako nedostaje porodica dok je na turneji, pa je ovo idealna prilika da bude sa Gemmom. “Gemma voli da je u društvu svog brata i da vodi računa o njemu. Harry je obožava jer je tako pametna, ima i najviši prosek. Njemu nekad nedostaje kuća, pa je sjajno što je ona uz njega.”

Нема коментара:

Постави коментар