среда, 7. август 2013.

Sjajne vesti! “This Is US” prikazivaće se najmanje sedam dana u Srbiji, stiže i u bioskope van Beograda!

1DQuad Sjajne vesti! This Is US prikazivaće se najmanje sedam dana u Srbiji, stiže i u bioskope van Beograda!
Directioneri, imamo sjajne vesti! Za razliku od drugih 3D koncertnih filmova koji se uglavnom prikazuju samo u par termina i u jednom bioskopu, “This Is Us” dobiće mnogo veći prostor!
Vaša brojnost i vernost One Directionu znači da će se film prikazivati minimalno nedelju dana, a ukoliko budete jako zainteresovani za njega, “This Is Us” biće na repertoaru i duže! Dakle, sve zavisi samo od vas – sad je idealan trenutak da pokažete svoju vernost bendu! Film će se prikazivati u beogradskim bioskopima Delta Cineplexx (od 19h) i Kolosej multipleks, a skoro je sigurno da će on stići i do novosadske Arene. Iz distributerske kuće Tuck nam poručuju kako se nadaju da će film stići i u druge gradove Srbije (pa čak i u Crnu Goru!), ali napominju da to još uvek nije sigurno!
one direction this is us 2013 Sjajne vesti! This Is US prikazivaće se najmanje sedam dana u Srbiji, stiže i u bioskope van Beograda!
Cene karata zavisiće od bioskopa, ali verovatno će biti oko 350 dinara. Ukoliko želiš da je rezervišeš, moraš se obratiti bioskopu u koji želiš da ideš.

Нема коментара:

Постави коментар