понедељак, 5. август 2013.

Pssst! Ovo je momak zbog kog ćete morati da krijete FIFA 14 od svoje mlađe sestre

Svet je u petak obišla vest da je Louis Tomlinson, član daleko najpopularnijeg bojbenda na planeti, One Direction, potpisao ugovor sa engleskim drugoligašem, Donkaster Roversom, a to će imati i posledicu na FIFA 14.
Za razliku od Justina Biebera koji se prošle godine pojavio ali samo kao deo tima slavnih ličnosti u NBA 2K14, 20-godišnji Louis biće član jednog profesionalnog tima koji igra u vrlo jakom Čempionšipu, koji je sigurno daleko ozbiljniji od naše Super lige, pa i većine prvih liga širom Evrope. Ovaj momak već je zadužio broj 28 i predstavljen je u klubu, što automatski znači da ćemo ga gledati u FIFA 14. Ovo je koliko nam je poznato, prvi primer da je jedan slavni muzičar istovremeno i član profesionalnog fudbalskog tima, a apsolutno neverovatna popularnost koju bend One Direction uživa kod devojaka znači da će njih odjednom fudbal i FIFA 14 početi da zanimaju.
1078796 10151720222832492 1884823767 o Pssst! Ovo je momak zbog kog ćete morati da krijete FIFA 14 od svoje mlađe sestre
Osim ukoliko ne želite da se otimate za kontroler sa sestrom, možda je najbolje i da joj ne kažete da u igri postoji mod Be a pro gde ona može da vodi Louisa kroz karijeru i pokuša da ga dovede do Real Madrida ili Barselone (pošto su to izgleda omiljeni ženski timovi) ili da uz pomoć editora, u ekipu lako može da ubaci i njegova četiri drugara iz benda. Eto, mi smo vas upozorili :)
louis main 0 Pssst! Ovo je momak zbog kog ćete morati da krijete FIFA 14 od svoje mlađe sestre
Inače, Louis Tomlinson i njegov kolega iz benda, Liam Payne, pre nekoliko dana posetili su EA Sports u Vankuveru gde su čak imali priliku da isprobaju next-gen verziju FIFA 14, a njihovi utisci vrlo su pozitivni. “Ne mogu da dočekam FIFA 14. Igra izgleda toliko bolje na next-gen konzolama, sve je kao da gledate prenos”, rekao je Louis, a Liam je dodao: “Nova grafika je neverovatna. Sistem šutiranja deluje jako dobro, daleko je realističniji. Biće teško vratiti se na FIFA 13 nakon što sam igrao FIFA 14 sa Ignite endžinom.”
Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne and his girlfriend Eleanor Calder at the Keep Moat stadium on Doncaster

Нема коментара:

Постави коментар